Afrikassa

Toteutimme pitkäaikaisen haaveen ja vietimme kolme viikkoa Afrikassa kesällä 2014.

Lähtö oli eräänä sateisena kesäkuun päivänä vähän ennen juhannusta. Afrikassa sadekausi oli juuri loppunut, joten ajankohta oli mitä parhain. Luonto olisi vielä vehreää mutta sateita ei pitäisi olla kuin satunnaisesti.

Lento vei meidät iltapäivällä Istanbuliin, josta alkuillasta matka jatkui kohti Entebbeä, Ugandaa. Yölento oli juuri niin ikävä kuin voi kuvitella. Vääntyilyä penkillä ja torkahtelua kuulutusten välissä. Kaiken kukkuraksi koneen reitti kulki Ruandan kautta eli teimme välilaskun Kigalissa ennen saapumista Entebbeen.

Meille oli varattu hotelli läheltä lentokenttää, jossa pääsisimme nukkumaan muutamaksi tunniksi ennen kuin varsinainen matka alkaisi. Hotellilla olimme neljän jälkeen aamuyöstä ja matka jatkui aamulla kahdeksalta, joten mitenkään kovin kauaa emme sen hotellin palveluista nauttineet. Hotelli sijaitsi aivan Lake Victorian rannalla, joten ympäristöä olisi hyvinkin voinut hetken tutkia.

Tästä tarina sitten jatkuu meidän matkapäiväkirjan muodossa. Julkaisemme jokaiselle päivälle oman tarinan ja tarinoita tulee sitä mukaan, kun kuvat ja videot saadaan mukaan, joten kannattaa seurata sivua :)

Tähän mennessä julkaistu:

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.