Riemukaarella

RiemukaariViimeisenä päivänä retkikuntamme jakauti kahtia tyttöjen lähtiessä katsomaan riemukaarta ja obeliskia. Hannu jäi hotellille kasailemaan tavaroita, päivittämään sivuja ja puuhaamaan kaikkea muuta.
Metro vei kettärästi perille tai veisi, jos menisi oikealle asemalle… tytöt siis seikkailivat parin mutkan kautta mutta perille pääsivät. Riemukaari on komea mutta tällä kertaa tutustuminen jäi vain ulkopuoliseksi, sillä sisäosiin oli liian pitkä jono. Matka jatkui puiston läpi Luxorista, Egyptistä tuotua obeliskia katsomaan. Jännittävää ajatella, että siinä se pari tuhatta vuotta vanha kivipylväs seisoo keskellä Pariisia. Lyhyen kierroksen jälkeen oli aika palata hotellille ja siirtyä lentokentälle.

Tällä välin hotellilla Hannu oli luovutanut huoneen, surffannut netissä, lukenut kirjaa ja hoidellut koiran palautuksen eli kaikenlaista tarkeää ja olennaista. Tytöt palasivat juuri sopivasti lounaalle ja pikaisen lounaan jälkeen hyppäsimme junaan ja kohti kenttää. Matka kesti vajaan tunnin. Juna on varsin vaivaton ja nopea lukuunottamatta asemien portaikkoja, jossa laukkuja saa raahata hissien tai liukuportaiden puutuessa. Onneksi selvisimme yhdellä vaihdolla. Kotona odotti kesäinen sää ja onnellinen koira :) Hyvä reissu, voisi tulla toistekin.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.