Leijona onkin Susi

Olen macbookin hankkimisen myötä elellyt Windows ja Apple maailmojen välillä jo reilu vuoden mutta mitään lopullista valintaa suuntaan tai toiseen ei ole tullut tehtyä, eikä taida tullaakkaan.

Olin jo varsin vahva omenan puolesta puhuja mutta Lion (leijona) käyttöjärjestelmän myötä uskoni horjui kunnolla. Onhan Applessa aina ollut omat rajoituksensa ja kummallisuutensa mutta niiden kanssa oppi elämään ja osasta jopa pitämään. Mutta Lion päivitystä olen katunut suunnilleen siitä asti, kun sen menin tekemään. Siitä on kuitenkin maksettu, joten paluuta ei ole. Nyt vaan jääräpäisesti odotellaan päivityksiä.
Netti on täynnä vsataavia kirjoituksia miten se ja tämä ominaisuus tai ohjelma ei enää toimi tai toimii puutteellisesti Lion päivityksen jälkeen, joten en ala tässä luettelemaan omia ongelmiani. Ne eivät mitenkään poikkea muiden kokemuksista. Meno muistuttaa vahvasti Windowsin aikaisempia päivityksiä, kun ehkä kolmas korjaus sai järjestelmän suunnilleen stabiiliksi.

Näiden Leijona pettymysten myötä ole entistä vakuuttuneempi, että tulen jatkossakin säilymään kahden järjestelmän käyttäjänä. Kuitenkin koko ajan molemmille käyttöjärjestelmille on ollut oma tarpeensa ja Windows7 on oikeasti hyvä. Minulla ei ole ollut mitään ongelmia sen kanssa. Niimpä päätin jatkaa Windows koneeni elinaikaa ostamalla siihen uuden näytön sen sijaan, että olisin päivittänyt pöytä-windowsin esim iMaciksi. Windows on myös välttämätön esim tiettyjen pelien pelaamiseen, sillä esim. Lauran pelaama goSupermodel suoraan ilmoittaa ettei sovellus täysin tue Applea. Saas nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan mutta todennäköisesti molemmat järjestelmät löytyvät meidän taloudesta vielä pitkään. Leijonan päivityksiä odotellessa…

Jätä kommentti