Sappeella |Skiing on the weekend

Viikonloppuna isät ja lapset suuntasivat Sappeelle. Tosin joukkuetta oli vahvistettu yhdellä äidillä, joten aivan puhdas isät ja lapset ei ollut kyseessä mutta tarpeeksi lähellä kuitenkin.
Minä menin Neidin ja koiran kanssa jo perjantai-iltana ja loppu porukka tuli lauantaina. Varasimme ”Keskisappee” nimisen mökin alunperin yhdeksi yöksi mutta varaamosta ystävällisesti luvattiin mennä jo perjantaina, joten käytimme tarjouksen hyväksi. Muutenkin kannattaa aina kysäistä, sillä hiljaisempiin viikonloppuihin tuntuu saavan alennusta. Mekin saimme ylimääräisen yön ja mökin varsin kohtuu hintaan.

Mökki oli mukava ja ihan hyvin varusteltu. Sijainti oli loistava rinteiden lähellä, joten oli helppo poiketa tauolle omaan mökkiin. Sää ei mitenkään suosinut; lauantaina satoi vettä ja räntää ja sunnuntaina tuli lunta. Laskimme ja nautimme kuitenkin molempina päivinä. Huono sää saattoi hieman vähentää väkeä rinteissä, joten tilaa oli mukavasti.

Kaikin puolin positiivinen kokemus. Mukavat rinteet, ystävällinen henkilökunta, hyvä mökki… voin suositella. Näistä etelän rinteistä parempi kuin Messilä ja ei juurikaan kauempana. Ehdottomasti uudestaan.