Issikalla ratsastamassa

Äitienpäivän ohjelma oli tällä kertaa poikkeuksellinen. Äidille annettiin laatuaikaa isän ja tyttären lähtiessä kokeilemaan islanninhevosella ratsastusta. Matkasimme Talli Solfarille Karjaalle. Kavtsi oli järjestänyt sinne issikoihin tutustumistapahtuman. Mahtoi äitienpäivä vaikuttaa osallistumiseen, kun olimmekin ainoat ja saimme ihan yksityisohjausta.

Alkuun haimme hevoset tallista , harjasimme ja satuloimme. Laura sai satulan sijasta kahvat ja lampaantaljan. Sitten maastoon. Ensin menimme hiekkatietä pitkin totutellen hepoihin ja sitten oikeille metsäpoluille. Taivas oli harmaa ja vettä tihuutti koleassa päivässä mutta se ei meidän reimua haitannut. Mahtava kokemus mennä näillä pikku hepoilla. Ne ovat äärimmäisen rauhallisia ja luotettavia. Pääsin kokeilemaan myös tölttiä, islanninhevosten ainutlaatuista askellajia. Se oli mukavaa ja kohtuu tasaista menoa.

Reissun jälkeen hepot huollettiin ja varusteet vietiin takaisin. Hepat vietiin pellolle ja matkalla sinne Laura joutui köydenvetokisaan hevosensa kanssa.:)

Lopuksi vielä rapsuttitelimme tilan lampaita. Laura sai syliinsä viikon ikäisen karitsan ja oli aivan myyty. Mahtava reissu, jossa Rouvakin olisi varmasti nauttinut.