Huutokaupassa (jälleen…)

Voiko oikeasti sanoa, että olin jälleen huutokaupassa, kun edellisestä on kuitenkin pari vuotta aikaa. Silloin mukaan tarttui pihagrilli mutta nyt tavaroita tuli enemmän mutta huomattavasti halvempia.

Ihan lähistöllä myytiin erään vanhan maatalon lähes koko irtaimisto. Toki perikunta oli kuorinut kermat päältä mutta kyllä kaikenlaista mielenkiintoista oli jäänyt myyntiin. Tavaraa oli siis paljon ja aivan laidasta laitaan. Osa tavaroista oli oikeasti vanhoja. Meklari piti hauskoja juttuja ja naapuritkin olivat huutamassa, joten yllättäen tapahtumassa kului tunti, jos toinenkin.

Mukaan tarttui kaikenlaista tarpeellista kuten 8 isoa muovitynnyriä, joista möin samantien neljä, iso peltikaappi, kaksi 50-luvun nojatuolia sekä laatikollinen ikivanhoja retkikeittimiä. Muut mukana olleet hoitivat myös ansiokkaasti osuutensa, joten kotiin päästiin viimein mukana kaksi isoa autollista tavaraa.

Oikein ratttoisa huutokauppa päivä. Ihmisiä oli sopivan vähän ettei hinnat karanneet käsistä. Kaikki myös myytiin, eikä pohjahintoja ollut, joten välillä tavara meni todella halvalla.