Hiihtelemässä|Skiing

Hiihtoharrastatus jatkuu innolla pakkasten hellitettyä. Tosin nyt ei ole enää näppien jäätymisestä pelkoa, kun sain uudet hiihtohanskat nk. lobsterit. Niiden löytäminen olikin melkoinen urakka, kun pakkaset on tyhjentäneet urheilukaupat hanskoista. Edellisellä lenkillä -18 pakkasessa sormenpäät jäätyivät vanhoissa hanskoissa sen verran pahasti, että olivat vielä seuraavana päivänä kipeät… tosin nuo lobsterit oli aivan liian lämpimät eiliseen -6 pakkaseen.

Hiihtelin siis vakiolenkin Luukin golfkentällä. Siellähän ei ole valoja, joten pimeän tultua saa hiihtää taatusti yksin, otsalampun valossa. Ohikulkijat pitänevät minua tosi fanaatisena hiihtäjänä, kun viitsii pimeässä hiihdellä mutta oikeasti siellä on mukavaa kun ei ole paineita ”kilpailijoista”. Kuvaa klikkaamalla pääsee katsomaan lenkin tiedot Sport Trackkeristä.

After many lousy winters we finally have desent winter even in Espoo area.  So time to do lots of skiing. Click the picture and you will see my default ski route in Nokia Sport Tracker. Two laps is the standart set :)