Varsinainen vastoinkäymisten viikonloppu…

Kyllä ihmistä koetellaan.
Miten voikin kaikki mennä pieleen yhtenä ja samana viikonloppuna?
Autosta hajosi laturi mutta se on helpoin korjata.
Takapihan kiveys oli kivien latomista vaille valmis kun huomasin, että muuri on vinossa, joten ei muuta kun pura koko komeus ja aloita alusta :( 5 metriä muuria purkaa hetkessä mutta suurin harmi tulee hiekasta joka nyt sitten valuu alas, kun muuri on pois.

Vastaavasti Rosvopaistiuunikin meni pieleen. Osat voi kasata kahdella tavalla: päädyt sivulevyjen sisäsuolelle tai päinvastoin eli sivut päätyjen sisäpuolelle. Arvaatte varmaan kasattiinko väärinpäin… Muuten asialla ei olisi mitään väliä mutta sunnuntaina sain hankittua uuniin kuuluvan paistotason ja sehän ei tietenkään sovi paikoilleen kun uuni on kasattu liian kapeaksi.
Vahinkojen maksimoimiseksi uunin kanssa olin onneksi astetta pidemmällä eli kivet oli jo ladottu. Nyt siis pääsee purkamaan täysin valmiin kiveyksen ja kaivamaan uunin ylös kasatakseen sen uudestaan oikein päin. Tämän joutuu tekemään sekin takia, että sain tänään ostettua uuniin kuuluvan kannen ja sekin olisi tietty väärän kokoinen ilman korjausta.

Sitten vielä ryntäsimme Lauran kanssa sunnuntai aamusta Nummelaan Vihen huutokaupan kolmanteen osaan huutaaksemme Grilliin kuuluvan loimulohilaudan vain havaitaksemme, että olimme myöhässä ja lauta oli jo huudettu. Noh, ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin; lauta oli huudettu 100e, joten se olisi ollut ihan liian kallis etten olisi saanut sitä muutenkaan, eli turha reissu.

Kaikenkaikkiaan suunnilleen kaikki mitä yritti tehdä meni siis pieleen. Arvaa sylettääkö…?!

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.