Varsinainen hiihtoloma.

Viikko 8 on koulunkäynnin alettua de-facto talvilomaviikko suurimmassa osassa etelä-suomalaisten koululaisten perheistä. Niin myös meillä.

Perinteisesti suuntasimme mökille Rukalle. Matkantekoa kevennettiin välilaskulla Iisalmeen isovanhempien iloksi. Perjantai-iltana ajelimme siis Iisalmeen ja silloin vielä kaikki hyvin mutta lauantai aamuna sekä minä että tytär olimme kuumeessa. Päätimme kuitenkin jatkaa matkaa toivoen, että tauti menee nopeasti ohi. Laura paranikin parissa päivässä mutta minulla kuumetta riitti koko viikoksi. Vietinkin sitten viikon ihallen mökin ikkunasta kuinka puut kasvaa… Kun kuumetta on yli 39 niin itseasiassa ei kaipaa yhtään mitään muuta ohjelmaa. Ei jaksa lukea tai katsoa televisiota, ihan niinkuin sieltä tulisi mitään katsottavaa päivisin, joten ikkunasta ulos tuijottaessa menee yllätävän hyvin muutama päivä.

Perjantaina palasimme Iisalmeen. Se oli ensimmäinen kuumeeton päivä. Mikälie ollut mutta kunnon pöpö joka tapauksessa. En muista koska olisin viimeksi ollut noin kipeä. Kuvia otin lähinnä mökin ikkunasta ja terassilta, josta myös oheinen kuva.
Aurinkoista

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.