Risteilyllä Tukholmassa

Liput
Männä viikonloppuna kävimme Tukholman risteilyllä.
Koska hytiin sopii neljä pyysimme mukaan Oonan. Matka sujui perinteisesti niinkuin laivalla mennään. Söimme bufeesta ja kiertelimme ympäri laivaa. Illalla katsoimme Bollywood tanssi esityksen, seurasimme akrobaatteja ja nautimme tietysti hohtavia drinkkejä.
Lauantaiaamuna ravitsevan aamiaisen jälkeen suuntasimme linja-autolla Skanssenille katsomaan Vasa-laivaa ja Akvaariota. Vasa on aina yhtä hieno ja ehdottomasti käymisen arvoinen. Akvaario on taas siinä ja siinä, sillä se on kyllä hyvin tehty mutta varsin pieni. Noissa kahdessa kohteessa menikin koko päivä niin, että palasimme suoraan laivalle.
Lauantai-ilta oli pitkälti perjantain toisinto. Buffee, näytökset, kaupat ja nukkumaan. Onneksi kummallakkaan matkalla ei tuullut isommasti, joten kyyti oli jotakuinkin tasaista.
Pakko kuitenkin sanoa, että kyllä on buffee kärsinyt inflaatiota sitten huippuvuosien. Jatkossa tuskin maksan 35€ karsitusta buffasta, jonka hinta vedetään ylös ilmaisen viinin litkun varjolla. Mieluummin vedän samalla rahalla kunnon ruokaa ala cartesta ja saan lisäksi syödä rauhassa.