Pääsiäisenä Rukalla

laura-lautaileeKuten tuossa junajutussa jo tuliko mainittua matkasimme pohjoiseen pääsiäisen viettoon.

Mökki oli paikoillaan kun saavuimme, tosin vasta iltasella, joten ensimmäisestä yöstä povattiin viileää. Mutta huoli oli turha, sillä mökki lämpeni nopeasti ja peittojen alla tarkenee.

Rinteissä oli tavallinen pääsiäismeininki. Jonkin verran porukkaa mutta ei mitään megaruuhkia. Hissit vetävät nopeasti ylös, joten ongelma ei ole niinkään ylös vaan alas pääsy. Tehokkaat hissit syöttävät ihmiset sukkelasti yläasemille, joten rinteissä on koko ajan kansaa ja pitää jonkin verran varoa varsinkin, jos haluaisi laskea yhtään vauhdikkaammin. Tosin meidän laskuvauhdilla rinteisiin sopi oikein loistavasti ja välillä pääsi laskemaan ihan tyhjään rinteeseen, kun sopiva väli sattui.

laura-lumilinnassa
Laura kävi lumilautakoulua ja oppikin hyvin perusteita. Paljon jäi vielä kuitenkin opittavaa ennenkuin lautailu sujuu täysin itsenäisesti. Lauran lempipaikaksi muodostui Peak ravintolan viereen tehty lumilinna, jossa käytiin juomassa päivän kaakaot.

Minun osalta laskut jäivät kahteen päivään, kun ilmesti westi-lenkin vilustuminen kostautui ja (taas) olin kuumeessa pari päivää. Jotenkin tuo sairastelu vainoaa minua näillä Rukan reissuilla. Muuten matka meni hyvin ja tänään lähdemme Popin kanssa junalla kohti Espoota.

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Maaliskuu 2008 — hannuonline.com
huhtikuu 06, 2008 at 08:04 AM

[…] sairastelusta, joten tarkoitus oli laskeltella mahdollisimman paljon. Toisin kuitenkin kävi kuten pääsiäisjutussa tuli jo kerottua eli tuli taas […]

Jätä kommentti