Oikein onnistunut tiimireissu

Meidän työryhmään kuuluu vain kolme, joten tiimitapahtuman suunnittelu ja toteutus oli varsin vaivatonta.
Päätimme mennä meidän mökille Rukalle ja nauttia kunnon talven lisäksi laskettelusta, moottorikelkkailusta ja hyvästä ruuasta. Kunnon seurasta puhumattakaan.

Perjantaina pidimme viralliset osuudet. Illalla nautimme päivän aikana lämmitetystä savusaunasta. Lauantaiaamuna Zonessa vietetty perjantai-ilta vaati hieman palautumista mutta kelkkasafari oli kaukaaviisaasti sovittu iltapäiväksi, joten matkaan lähdettiin kaikessa rauhassa hyvin levänneinä. Safarin järjesti Rukapalvelut. Ajelimme Rukalta pohjoiseen päin ja ensimmäinen tauko pidettiin Porontimajoen laavulla. Söimme makkarat ja pannukahvitkin juotiin.
Matka jatkui Korsulle, jossa odottin herkullinen Shamaanin poropata. Yllätys bonuksena pääsimme saunomaan, kun huoltoporukka oli pistänyt saunan lämpimäksi vaikkei oltu sellaista tilattukaan. Oppaamme ei onneksi ollut turhan tiukka vaan piti itsestään selvänä, että saunaan mennään, kun se on kerran lämmitetty. Saunan ja syönnin jälkeen ajelimme takaisin Rukalle suunnilleen suorinta tietä. Oppaamme tosin välistä innostui ajelemaan umpihankeen, ilmeisesti hauskan ryhmän ja kauniin sään innoittamana.
Lauantai ilta meni mökillä, sillä kelkkailu ohi vienyt mehut koko porukasta.
Sunnuntai meni mäessä. Aurinko paistoi mutta tuuli oli melko kova. Illalla katkera paluu Rukan auringosta Helsingin vesisateeseen.

Kuvia mukavalta reissulta löytyy kuvagalleriasta
[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157624989878067″]

Jätä kommentti