Harjoitukset päivitetty

Pitkästä aikaa sain itsestäni irti ja päivitin harjoituspäiväkirjan. Lisätyksi tuli kaikki olemassa olevat harjoitukset tältä vuodelta.

Toinen Hannu on ollut huomattavasti tunnollisempi päiväkirjan täytössä mutta nyt minunkin tiedot on ajantasalla. Melko katkonaiselta näyttää mutta puolustukseksi voin sanoa, että kuluneeseen kolmeen kuukauteen sisältyy mittarin korjausta, hiihtoloma ja kuumeesta toipuminen, joten syystäkin harjoituksissa on taukoja.

Valitettavasti harjoituspäiväkirjan ohjelmistoa ei ole päivitetty pitkään aikaan ja siinä ilmenee joitain ongelmia uuden Joomlan kanssa. Ainakin minulla osa harjoituksista ei näy kaleterissa. Tosin luvut kyllä sisältyvät kuukauden yhteenvetoon eli näyttää vähän hassulta, kun kalenterissa näkyy vain pari harjoitusta mutta yhteenvedossa kilometrejä on huomattavasti enenmän.

Pitää tutkia on asialle tehtävissä jotain vai pitääkö siirtyä toisen ohjelmiston käyttöön. Vanhojen harjoitusten siirtäminen olisi vaan melkoinen tuska ja sitä ei haluaisi joutua tekemään ainakaan käsin.

Jätä kommentti