Uutta sukelluskameraa testaamassa

Tällä kertaa oli erityisen vaikeaa valita jutulle otsikkoa, kun ei tiennyt hehkuttaisiko kesän ensimmäistä sukellusta vai uutta kameraa…

Kamera ja sen kotelo olivat kuitenkin pääsyy sukellukselle, joten pääsköön se sitten otsikoihin. Kohteeksi testausreissuslle valittiin Iso valkeen järvi Someron lähellä. Järvi on tunnetusti kirkasvetinen ja helposti saavutettavissa.

Päivä oli mitä parhain: aurinko paistoi ja vesi oli lämmintä (+19 pinnassa). Meillä molemmilla oli markäpuvut, Perryllä ensimmäistä kertaa noin 10 vuoteen, joten ilmassa oli seikkailun makua (Perryhän sukeltaa kuivapuvulla, lukijoille tiedoksi). Homma sinänsä oli selvä: kamat päälle ja veteen. Pörräsimme vajaan tunnin matalissa rantavesissä kameralla leikkien. Kuvauskalustona on Nikon D80 kotelossa. Järvellä oli samaanaikaan pari muutakin sukeltajaa, joista kauniimman ikuistimme :) Muuta sukelluksen aikana nähtyä oli tietty Iso Valkeen kuuluisa ruuhi sekä affenia ja muita vedeneläviä.

Näin tuli vietettyä ratttoisa iltapäivä sukelluksen parissa. Jälkeenpäin huomasimme, että yhtä jos toistakin nappulaa olisi pitänyt/voinut kokeilla, joten tiedossa on uusia harjoitusreissuja.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.