Trusi Oslossa

Luin kerran artikkelin eräästä herrasta, jonka nimeä en todellakaan muista, mutta joka tapauksessa merkittävä henkilö, joka matkusti paljon työnsä takia. Hänellä oli laukussaan aina mukana pehmoeläin, jonka oli saanut matkatoverikseen lapseltaan. Siitä innostuneena minäkin pyysin Lauralta oman matkapehmon ja harkinnan jälkeen minulle myönnettiin Trusi-Sorsa mukaan otettavaksi.

Meillä pehmot saavat usein nimensä mukanaan tulevien lappusten perusteella ja niin tässäkin tapauksessa. Trusilla on kaulassaan hieno punainen nimikyltti kuten kuvasta näkyy ja sen perusteella pehmo sai nimensä. Kyseessä on tietenkin valmistajan logo ja tässä tapauksessa mukana on pieni lukuvihre. Trusin on valmistanut Italialainen Trudi yhtiö, joka on tunnettu pehmoistaan maailmalla. Trusi on siis oikein merkki-pehmo ja kieltämättä laatu näkyy, sillä hyvin on kuosi kestänyt vuosien saatossa.

Trusi on siitä lähtien ollut mukana niin Ameriikan valloituksessa kuin Pyhä-Luoston vaelluksellakin. Tuli sitten mieleen tähtiajatus, että kun ei näistä työreissuista muuten keksi mitään kirjoitettavaa niin raportoinpahan Trusin kuulumisia. Siivoojat näet kohtelevat pehmoa jokainen eri tavalla, joten ajattelin aina kertoilla mistä pehmo tälle kertaa löytyy. Yleisimmin se on tyynyn päällä mutta yhtä hyvin se voi löytyä peitolta tai pöydältä. Tällä kertaa Oslolaisen hotellin siivooja oli asettamut Trusin perinteisesti tyynylle. Kuvassa tosin Trusi on vielä aamu-unisena ennen siivoojan tuloa.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.