Trusi joutui pöydälle

Trusin seikkailut Oslossa jatkuvat. Täälä viikolla siivooja pisti Trusin aina pöydälle sängyn viereen, eikä esim tyynylle. Eri hotelli, eri siivooja…

Muutoin Oslon matka on sujunut varsin perinteisesti; myöhään toimistolla, syömään, hotellille hieman surfailemaan netissä ja nukkumaan. Tällä kertaa parannuksena on mukaan otettu jooga matto. Aamuisin kun kuitenkin herää aikaisin niin tein hieman jooga liikkeitä ennen aamiaiselle lähtöä. Itseasiassa varsin hyvältä tuntuva tapa aloittaa päivä, pitäisiköhän tehdä samoin kotonakin…?

IntialainenEilen illalla kävimme syömässä Thai paikassa joka olikin Intialainen :) Mitä tapahtui oli, että taksi vie meidät osoitteeseen, jonka katsoimme netistä. Paikassa piti olla edullinen mutta hyväksi suositeltu Thai-ravintola. Osoitteessa ei kuitenkaan ollut ravintolasta tietoakaan vaan ihan tavallinen kerrostalon rappukäytävä. Muita ravintoloita oli kyllä oikealla ja vasemmalla vaikka kuinka monta. Pienen harkinnan jälkeen päätimme mennä erääseen lähellä olleeseen Intialaiseen. Paikka oli täynnä, joten päättelimme sen tarkoittavan hyvää ruokaa mikä osoittautuikin todeksi. Paikka oli sisustettu varsin omaperäisesti. Esim pöytien väleihin oli kasattu ”muurit” riisisäkeistä. Seinät ja katot olivat täynnä intialaisen näköisiä tavaroita.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.