Popi oli leikkauksessa

Niimpä, niinkuin ei olisi pennun kanssa tarpeeksi huolta allergioista mutta vielä leikkaukseen.
Popilla oli parikin vaivaa.Yksi maitohammas ei suotunut lähtemään millään. Lisäksi nuorelle herralle ilmestyi rintaan sellainen pinkeää puolukkaa muistuttava patti. Patti oli samassa kohti mistä Popi oli eniten raapinut allergia vaivatessa pahimmillaan.
Kävin näyttämässä jumiin jäänyttä maitohammasta ja pattia Popin henkilääkärille Esalle Apexin eläinlääkäriasemalla. Sovimme, että jos patti jatkaa kasvuaan, niin se on sitten leikattava pois. Maitohammas jäi sekin vielä paikoilleen. Löimme pullakahvit vetoa läheteekö hammas kahden kuukauden sisällä vai ei. Hammas ei aiheuttanut purenta vikaa, joten poistolla ei ollut kiire.
Pattihan kasvoi parissa viikossa vadelman kokoiseksi jolloin sitten varasin ajan poisto leikkaukseen.

Samalla kertaa sitten tietenkin poistettiin hammas ja patti.Patti lähti patologille tutkittavaksi ja lausunto oli aivan kuin Esa arvelikin:

PAD: Ihon uudismuodostuma:Kutaaninen histiosytooma Tutkituissa näytepaloissa todettiin hyvin rajoittunut hyvänlaatuinen pyörösolukasvain joka vaikuttaa kokonaan poistetulta.Tämän tyyppiset kasvaimet eivät yleensä uusiudu paikallisesti kirurgisen poiston jälkeen.

Haava on parantunut hyvin eikä Popi ole edes yrittänyt raapia haavaa. Kuten Esa nosti (ihan aiheesta) omaa häntäänsä: kun haava ommellaan hyvin kiinni niin se ei edes kutia. Tikit poistetaa 12 päivän kuluttua leikkauksesta. Eli loppu hyvin kaikki hyvin.

1 Kommentti

Liity mukaan keskusteluun ja kerro meille mielipiteesi.

Popin korva leikattiin — hannuonline.com
15. tammikuu, 2008 klo 11:35

[…] Samanlainen patti leikattiin Popilta rinnasta. Juttu aikaisemmasta leikkauksesta löytyy täältä. Leikkauksen suoritti jälleen Popin henkilääkäri Esa Apexista, kuten viimeksikin. Kiitoksen […]

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.