LAM Tour – 3&4 pvä, toimistolla

Arjen tullen työt kutsuu ja lomailu saa jäädä. Päivät kuluvat rattoisasti toimistolla, joten paljon kerrottavaa ei kertynyt.

Kuviakin tuli vain pari. Illalla toimistola menimme työkaverin kanssa Venetzuelan suurimpaan ostosparatiisiin, Sambil:iin. Kauppoja on viidessä kerroksessa ja ostettavaa riittää. Hinnat vaan oli hirveitä. Siinä ihmetelittin Guessin farkkuja 200-500$, Crocksin kenkiä 50+$ jne. Keskityimmekin sujuvasti ikkunaostoksiin. Syömässä kävimme ostarin ravintola-alueella Sushia.

Siinä ohikulkevia ihmisiä katsellessa ei voi kuin ihmetellä paikallisessa kulttuurissa valitsevaa kauneuden ihannointia. Paikka on varsinainen ”Piilaakso” päätellen siitä miten paljon silikonia on käytetty. Välillä tuntuu, että luomu on täällä vähemmistönä. Hammasraudat, implantit jne hoidot ovat arkipäivää jo varsin nuoren näköisillä tytöillä (tai ehkä hoidot vain auttaa…). Kohtuus kaikessa ajattelu voisi olla täälläkin paikallaan.

Entäs Caracas…kauniiksi en voi kaupunkia parhaalla tahdollanikaan sanoa. Yleisilme on jotenkin sotkuinen ja sekava. Roskaa on paljon ja talot ovat suoraan sanoen rumia. Mielipiteeseen varmasti vaikuttaa jatkuvat varottelu turvallisuudesta. Valitettavasti varoitukset eivät liene yhtään liioiteltuja vaan rikollisuus on todellinen ongelma. Mitään ei ole itselleni sattunut mutta toisaalta en kulje kaduilla jalan mihinkään. Ostoskeskuksissa sisällä on tietty turvallista liikkua mutta poislähtiessä heti ovelta taksijonoon ja autolla hotelliin. Taksitkaan ei ole mitä tahansa takseja vaan ostarin omia, joten turvallisuus on taattu.

Huomenna edessä siirtyminen Peruun, jossa olen joskus illalla.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.