LAM Tour – 1pvä, saapuminen Caracasiin

Tervehdys Caracasista!  Aurinko paistaa ja lämmintä on noin 25 astetta. Takana on ensimmäinen päivä parin viikon työmatkalta Etelä-Ameriikkaan. En ole ennen käynytkään tällä mantereella, joten edessä on varsin mielenkiintoinen reissu. Ottaen huomioon kuinka paljon rikollisuudesta suurissa kaupungeissa varoitellaan niin kieltämättä hieman hirvittää.

Lähtö oli reippaasti ennen kuutta lauantai aamuna ja edessä lento Frankfurtin kautta Caracasiin. Perillä paikalliseen aikaan 1430 noin 15 tunnnin matkan jälkeen. Ketällä oli jonkin moiset jonot passitarkastukseen mutta muuten meni sujuvasti. Kenttä ei ole mikään suuren suuri. Firman varaama kuski oli odottamassa siinä missä pitikin, joten matka hotellille alkoi liukkaasti.

Liikenne oli muuten sujuvaa mutta Caracasiin johtava silta on romahtanut maanjäristyksessä ja uuden rakennustyömaa aiheuttaa melkoiset ruuhkat. Paikalliset ovat keksineet matelevista jonoista bisneksen paikan ja autojen välissä pujottelee virvokemyyjiä tasaisin välein.

Hotelli on tyypillinen liikematkahotelli. Ulkona on varsin mukavan näköinen allasalue aurinkotuoleineen. Yritän järjestää jonkin retken sunnuntaiksi ettei tarvitse ihan altaalla maata koko päivää.

Hauskana pikku yksityikohtana kävi ilmi, että matkajärjestelyissä auttava respa tyttö on suuri suomalaisten heavybändien fani. HIM, Nightwish, Apocalyptica jne olivat ykkössuosikkeja.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.