Virvon varvon…

Noidat liikkeellä

Pääsiäinen tuli tänäkin vuonna vaikka myöhään olikin. Olisi luullut, että on oikein kesäinen pääsiäinen mutta huhtikuun puolivälissä oli vielä lunta maassa. Niimpä pikku noidatkin olivat varsin tukevasti puettuja kierrokselle lähtiessään. Pilvistä ja tuulista oli Espoossa mutta se ei tahtia haitannut kun noidat vitsoineen kiirehtivät talosta toiseen. Saalis oli mahtava parin tunnin kierroksen jälkeen.

Perheemme pääsiäis ”perinteisiin” kuulu Haltialan Kartanon lampaat. Onhan ne tietty suloisia, eihän siitä mihinkään pääse. Lampola on joka vuosi täynnä ihmisiä, jotka tulevat katsomaan näitä villakeriä. Karitsat pomppivat ja kiipeilevät emojensa päällä, rohkeimpien uskaltautuessa aidan viereen siliteltäviksi. Eivät vaan karitsat ymmärrä aina omaa parastaan ja kuljeksivat pois aidan luota innokkaiden pikku kätösten ulottumattomiin.

Tätä kirjoittaessa karitsoja oli jo syntynyt 84 ja lisää oli tulossa. Siinä riitti jotakuinkin jokaiselle halukkaalle paijattava.
Haltiala tarjoaa lampaiden lisäksi muutakin viihdettä. Vieraillijoilla on jopa mahdollisuus kokeilla ratsastusta villin lännen ratsukolla.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.