Uuteen kotiin!

Meille tuli sitten koira. Popi, valkoinen länsiylämaanterrieri eli Westie , muutti meille 20.8.2006 7 viikon ikäisenä. Popi on kennelnimeltään Ja-Cami ’s Iceboy ja syntynyt Iisalmessa.

Kasvattajalla oli onneksi käyntiä Toivakassa, joten sovimme luovutuksen sinne, niin meiltä säästyi puolet matkasta. :) Tapasimmekin Huikon-Helmessä. Paikan tuntevät tietävät sen olevan luonnoskaunis ja rauhallinen paikka. Sopii koiran luovutkseen paljon paremmin kuin jokin huoltamon asfalttipiha. Luovutuksessa kävimme läpi melkoisen nipun paperia ja teimme asiaankuuluvat sopimukset.

Saimme myös ProPlanin Puppy Kit:n, jossa on ruuan lisäksi panta ja kätevä mitta-astia. Sovimme, että pennulle syötettään em firman penturuokaa ainakin puolivuotiaaksi. Kasvattajan kokemuksen perusteella ruoka ei aiheuta allergioita, joten pitäisi olla turvallinen valinta.

Kotimatka sujui nuorelta herralla mallikkaasti. Pari kunnon taukoa pitivät kopan kuivana ja unikin maittoi. Ensimmäinen ilta kotona meni paikkohin tutustuessa. Yökin oli varmasti jännittävä vaikka nukuinkin samassa tilassa pennun kanssa. Pentu nukkui parin tunnin pätkiä ja sitten taas olisi pitänyt leikkiä. Minä näyttelin väsynyttä ilman mitään vaikeuksia ja annoin pennun puuhata mahdollisman paljon omiaan. Aikansa touhuttaan sillekkin uni taas maittoi. Aamutoimet alkoivat puolikuuden maissa ja vaikuttaa, että toinenkin päivä menee samoissa merkeissä kuin ensimmäinenkin.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.