Harjoittelu aloitettu…

Totesin, että parasta ajaa rinkka sisään ennen varsinaista reissua. Eipä siinä auta kuin heittää 10l vesipönttö painoksi rinkaan ja kohti Luukin lyhempää pururata lenkkiä. Meiltä pihasta lenkin pituudeksi tulee about 8km, jonka päättelin olevan hyvä harjoitusreissun pituus.

Reissu osoittautuikin varsin tarpeelliseksi, sillä lähes kaikkea mitä pystyi rinkasta säätämään piti myös säätää. Alkaen yläkaaresta, joka hakkasi takaraivoon ennenkuin nostin sen ylemmäksi.

Kävely sujui hyvin kauniissa säässä ja hyvässä seurassa (kiitos kaima). Ihmisiä oli liikkeellä jonkin verran. Mikä yllätti oli lastenvaunujen ja polkupyörien määrä. Toisaalta, kun asiaa tarkemmin ajattelee, niin mikä ihme tuo on: hyvä tasainen pururata, niin hyvähän siinä on lasta lykkiä.

Kierrokseen meni pari tuntia eli olettaisin sen vastaavan hyvin Islannin kävely vauhtia. Seuraavana päivänä oikean jalan reisi ja nivunen olivat kipeät mutta se meni parissa päivässä ohi. Pitänee jatkaa harjoittelua seuraavan viikonloppuna, sillä varsinkin olkapäiden totuttaminen kantamiseen tuntuu olevan kova homma.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.