40v.

Ensimmäinen kirjoitus tuntui helpoimmalta tehdä itseään lähellä olevasta aiheesta. Tosin harkitsin kirjoitusta Suomalaisten olympia menestyksestä mutta ehkä se on sitten seuraava.

Niin, täytin siis 40. Pakko myöntää, että tuntui pahalta. Eihän se elämä tietenkään päivässä muutu mutta jotenkin ajan kuluminen kuitenkin kongretisoituu syntymäpäiviin ja varsinkin täysiin kymmeniin. Ainakin minulle tuli väistämättä mieleen mietteitä siitä siitä mitä on tullut tehtyä ja mitä on vielä jäänyt tekemättä. Kongreettisemmalla tasolla päänvaivaa aiheutti juhlien miettiminen. Järjestääkö vai eikö ja jos niin mikälaiselle porukalle.

On ollut lohduttavaa huomata, että kaikki meni kuitenkin oikein hyvin. Henki kulkee vielä syntymäpäivän jälkeekin ja juhlat olivat oikein onnistuneet, ainakin minun mielestä. Siitä kiitos kaikille vieraille. Ehdottomasti parhaat synttärini tähän asti. Isäni sanoi, että nelikymppisenä hän eli elämänsä parasta aikaa. Puitteet alkoivat olla kunnossa, kunto oli hyvä ja työssä viihtyi. Tuo keskustelu auttoi pistämään asiat kohdalleen, sillä niinhän se on itselläkin. On mukava perhe, hyvä talo, uusi auto, työ jossa viihtyy ja sopivasti ystäviä. Mitäpä tässä valittamaan ja ikähän on vain tunnetila. Täytyy vain varmistaa, että jatkossakin henkinen ikä alittaa fyysisen. nyt kun tuota fyysistä ikää alkaa löytyä niin ei enää haittaa vaikka henkinen ikä onkin nuorempi, kunhan ikäero ei kasva liian suureksi.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.